NLcar
Image default
Computers / Internet

Inzicht in zoekmachine optimalisatie met een SEO scan

 

U hebt een website en wilt graag inzicht krijgen in waarom hij (misschien zelfs na zoekmachine optimalisatie of SEO scan) niet altijd zo hoog in Google staat of het aantal bezoekers krijgt als u zou wensen. Of u nou al aan zoekmachine optimalisatie (SEO) gedaan hebt, of alleen nog de website hebt opgezet, het is altijd een goed startpunt om een SEO scan uit te voeren. In dit artikel wordt er doorlopen wat er allemaal in een SEO test wordt behandeld en daarnaast adviseren wij u wat u na de gratis SEO scan kunt doen om bovenaan in Google te komen.

Wat wordt er behandeld in een SEO scan?

In een SEO scan is het voornaamste doel om inzichtelijk te maken op basis van welke zoekmachine optimalisatie aspecten uw website nog verbeterd kan worden en waar deze goed in elkaar zit. Er zijn drie onderdelen op basis waarvan er zoekmachine optimalisatie wordt uitgevoerd. Deze aspecten worden in een SEO test ook aangehouden om te verantwoorden waar verbeterpunten zitten. De SEO punten zijn:

Techniek

Content

Autoriteit

Hoe werkt een SEO test?

De techniek van uw website wordt in de SEO scan geanalyseerd op zaken als structuur en snelheid. Wanneer deze geoptimaliseerd zijn, dan kan Google gemakkelijker op uw website kijken. De content op uw website wordt dus pas van belang wanneer de techniek op orde is. Door met deze content duidelijk te maken waar uw website over gaat, geeft u tevens aan waar in Google u hoog geplaatst wil worden. Het enige waar het nog aan ontbreekt is dan autoriteit. Dit houdt in dat u aanzien van Google moet hebben om bovenaan te komen staan. Door gebruik te maken van linkbuilding kunt u dit vertrouwen vergroten, waardoor u de laatste stap kan zetten naar de bovenste plaatsen in Google.

Door een SEO scan te laten uitvoeren bij een erkend SEO bureau als SAM Online Marketing, kunt u de basis leggen voor een succesvolle website en bedrijfsvoering. Neem dus direct contact op voor een gratis SEO test en vrijblijvend advies.