NLcar
Image default
Computers / Internet

Gebruik maken van Samsung Knox

Je Samsung telefoon is niet meer weg te denken uit je leven. Je gebruikt het dagelijks voor amusement en ook om in contact te blijven met familie en vrienden. Daarom moet je ervoor zorgen dat er niets ermee gebeurt. Natuurlijk ben je oplettend en kijk je of je het altijd bij je hebt en geef je het een hoes om het geen krasjes te geven, maar is dat wel genoeg?

Online zijn er ook vele bedreigingen die ervoor kunnen zorgen dat je smartphone intern beschadigd kan worden. Zo kun je een spam email krijgen of iets downloaden dat een virus in zich heeft. Een antivirus downloaden lijkt dan de een logische stap om te nemen, maar er bestaat iets dat nog veiliger is dan dat.

Ciphr geeft je de mobiele beveiliging die je nodig hebt. Je Samsung smartphone wordt op allerlei soorten manieren beveiligd. Je persoonlijke gegevens en gesprekken zijn beschermt tegen aftappingen, je belangrijke files worden in een vault geplaatst zodat niemand bij ze kan komen, je contacten en chat berichten worden beveiligd doordat ze versleuteld worden, enz. Ciphr doet dit alles en nog meer.

Eht speelt dit alles klaar door gebruik te maken van de meest veelzijdige ECC beveiligingsoplossing voor Android. Dit alleen al is krachtig genoeg om je smartphone te beschermen, maar als je ook nog Samsung KNOX op je telefoon hebt kun je voor geen betere bescherming wensen. ze werken heel goed samen.

Elite Privacy is de officiële distributeur van Ciphr, dus als je geïnteresseerd bent erin of meer informatie wilt hebben kun je hun website bezoeken.