NLcar
Image default
Computers / Internet

Een betaalbare website laten maken – Wat zijn de mogelijkheden?

Heb jij een eigen onderneming en wil je hiervoor een website laten maken? SiteStunt biedt je hiervoor een compleet pakket aan. Wij maken je website binnen één week geheel op maat en in de stijl die past bij jouw bedrijf of dienst. Een offerte vraag je eenvoudig aan door een formulier in te vullen op onze website. Je zal binnen een uur een vrijblijvend voorstel ontvangen in je mailbox. U heeft al een complete website voor maar €599.

Goed vindbaar

Jouw professioneel ontworpen website is bij oplevering al goed vindbaar voor mensen die op zoek zijn naar je bedrijf. Wij bouwen je nieuwe website namelijk volgens de laatste zoekmachine optimalisatie technieken (SEO). Daarnaast is het beheersysteem van je website optimaal ingericht voor zoekmachines. Je website wordt direct aangemeld bij verschillende zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je pagina’s snel worden opgenomen in de zoekresultaten door je website automatisch te indexeren in de zoekmachines. Het webdesign zal perfect vormgegeven zijn waardoor je website ook zeer geschikt is voor mobiel en tablet.  

Wij bieden hiernaast de mogelijkheid aan om de zoekmachineoptimalisatie voor je uit te voeren. Wanneer u bovenaan in Google staat op de zoektermen die jouw klanten gebruiken om u te vinden zullen er veel meer bezoekers en klanten de website bezoeken. Elke dag zoeken er namelijk duizenden mensen naar jouw product of dienst.

Eenvoudig zelf beheren

Na oplevering kunt u zelf ook aan de slag met uw eigen website. U kunt eenvoudig en snel pagina’s, menu’s of content toevoegen. Ons beheersysteem is ontwikkeld zodat je zonder technische kennis en met zo min mogelijk klikken een wijziging kan doorvoeren. Het systeem werkt perfect op tablets waardoor je overal je website kunt wijzigen of uitbreiden.

http://www.sitestunt.nl