NLcar
Image default
Dienstverlening

De specialisten van deze kliniek behandelen uw chronische pijnklachten

Heeft u te maken met pijn in uw lichaam en houdt de pijn langer dan drie maanden aan? Dan lijd u aan chronische pijn. Daarnaast zal de pijn wellicht ook niet goed verklaard kunnen worden door een beschadiging in het lichaam. Er zijn dan ook verschillende soorten pijn die chronisch kunnen worden. Hoe langer u klachten ervaart, hoe groter de kans dat de fysieke pijn uitgroeit tot psychische pijn. Het is dus erg belangrijk dat u hier op tijd naar laat kijken. Als een behandeling bij uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog geen resultaten heeft opgeleverd, voelt het misschien alsof u ten einde raad bent. Wie kan u namelijk dan nog wél helpen? Laat u dan doorsturen door uw medisch specialist naar Revalis, een behandelcentrum voor pijnklachten in Den Bosch en Breda.

Een gespecialiseerde kliniek met een behandelprogramma op maat

Revalis is een gespecialiseerde kliniek voor de integrale behandeling van chronische pijnklachten en/of blijvende vermoeidheid. De specialisten van deze kliniek werken hiervoor met unieke interdisciplinaire behandelprogramma’s (MSRZ of SGGZ). Zij bieden hun patiënten een intensief programma voor revalidatie op maat aan. Heeft u chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid? Na zorgvuldige diagnostiek bekijken zij het klachten nauwkeurig en bieden daarop een passend behandelprogramma aan. U leert door deze specialisten om op een andere manier met uw klachten om te gaan, waardoor u ervaart dat u weer beter functioneert en de klachten niet meer uw leven beheersen. De behandeling bestaat uit groepssessies, waarin het algemene kader wordt besproken, en individuele sessies.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u erg veel last van blijvende vermoeidheid of chronische pijnklachten? Vraag een doorverwijzing aan van uw medisch specialist naar Revalis. Vervolgens wordt het mogelijk om u aan te melden als patiënt en een behandelprogramma te starten. Zij helpen u op weg en zorgen dat u weer volledig kunt participeren in de maatschappij.