NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Private lease Ford Puma

Heb je de nieuwe Ford Puma al gezien en wil je daar wel graag in rijden? Een nieuwe auto kopen is een grote investering die niet iedereen kan of wil betalen. Echter betekent dit niet dat je niet in deze auto kan rijden. Je kunt namelijk ook een Ford Puma private lease afsluiten. Je kunt dan voor een vast bedrag per maand in deze auto rijden. Deze prijs is inclusief alle bijkomende kosten. Het enige dat je extra moet betalen, zijn de brandstofkosten. Er is niet maar één mogelijke Ford Puma private lease. Je kunt allerlei aanbiedingen met elkaar vergelijken om zo de beste deal te vinden die past bij jouw eisen en wensen.

 

Krachtige rijprestaties

De Ford Puma is een populair model van de Ford SUV crossovers. Crossover houdt in dat het een combinatie is tussen een hatchback en een SUV. Dit model heeft een hybridetechniek, wat betekent dat de rem-energie wordt teruggewonnen. Hierdoor heeft de Puma krachtige prestaties, een laag benzineverbruik en alerte reacties op gaspedaal. Wellicht ken je het model Puma al door het eerdere model, dat wordt gekenmerkt door de amandelvormige koplampen.

Wist je dat de Puma is voorzien van een infotainmentsysteem dat kan worden gekoppeld aan Apple Carplay of Android Auto? De auto heeft dus een groot beeldscherm in plaats van een standaard snelheidsmeter en toerenteller. Ben je enthousiast geworden en wil je wel meer weten over de private lease Ford Puma? Bekijk dan de website voor de mogelijkheden.