NLcar
Image default
Computers / Internet

Alle cryptocurrency in een lijst

Er zijn tegenwoordig meer dan 1000 soorten cryptovaluta op de markt. Deze hebben allemaal een blockchain, zijn open-source en er kan in worden gehandeld. Natuurlijk is de ene wat meer succesvol dan de andere. De ene wordt gelanceerd met een ICO, de andere gewoon door vanaf een bepaald moment te starten met minen. Een lijst met cryptocurrency kun je op meerdere plekken vinden. Wat moet je echt weten over cryptogeld als je er meer over wilt weten?

De koers

Je wilt de koers van een cryptocurrency goed bekijken en analyseren. De koers van cryptovaluta is erg belangrijk, omdat je zo kan bepalen wanneer je in wilt stappen. Ze zeggen altijd: Stap laag en in verkoop hoog. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Al helemaal in de wondere wereld van cryptovaluta. De ene munt stijgt enorm hard en als je hem net koopt, daalt deze weer. De andere koop je en zakt meteen als een baksteen. De cryptomarkt is erg veranderlijk en je weet nooit waar je echt aan toe bent. Of toch? Lees altijd het nieuws en bekijk de koersen.

Informatie

Je wilt altijd de laatste informatie hebben over cryptocurrency. Als je van tevoren weet wat een bepaalde munt gaat uitbrengen of je hebt de roadmap geanalyseerd. Dan kun je hier op inspelen. Zo kun je bij BitcoinsAltcoins.nl goed terecht voor alle info en nieuws. Ze hebben zelfs een hele serie geschreven over Cryptovaluta voor beginners. Hier leer je stap-voor-stap wat het allemaal precies is, wat je er mee kan doen en hoe je er mee kunt starten.

Waar te koop?

Als je in een lijst met alle cryptovaluta hebt gevonden in welke munt je wilt gaan handelen, dan wil je weten waar je deze kan kopen. Sommige kun je erg gemakkelijk met iDEAL verkrijgen. Weer andere munten moet je verhandelen op een exchange. Dit klinkt misschien erg moeilijk, maar is het ook weer niet zo. Je moet je hier wel af en toe eens goed in gaan verdiepen. Als je eenmaal begonnen bent met cryptocurrency, dan wil je niet meer stoppen.

https://www.husl.nl/