NLcar
Image default
Huishoudelijk

Snap jij de groepenkast niet? vraag een elektricien

Je hebt veel soorten dingen op je groepenkast. Snap jij de groepenkast niet dan kan je een elektricien het best bellen als je niks snapt van de groepenkast en je een paar vragen hebt. Je hebt veel sites die uitleggen wat een groepenkast precies is en wat iets doet. De groepenkast is wel best moeilijk om te snappen. Je kan veel artikelen lezen over de groepenkast maar wanneer je voor de groepenkast staat dan is het wel heel anders dan dat je het alleen moet lezen. Je kan daarom als je stage loopt bij een elektricien het best meegaan met de elektricien, want dan leer je het meest want je ziet het voor je neus gebeuren en je hoeft het dan niet te lezen.

Waarom moet je een elektricien het vragen?

Elektriciens die doen dit dagelijks en die snappen wat ze allemaal moeten doen om iets te doen met je groepenkast. De groepenkast is ook best moeilijk om te vervangen als je het natuurlijk ook niet snapt. De elektriciens die hebben veel geleerd of alles en die doen dit ook vaak voor de klanten. De groepenkast kan je zelf ook testen om het beter te begrijpen. Je kan een groep/schakelaar uit en aanschakelen zo kan je zien welke groep bij wat hoor. Soms gaat het licht niet uit en dan kan je zien of een groep voor je stopcontacten zijn of voor iets in de badkamer bijvoorbeeld.

Onderdelen

je groepenkast heeft ongeveer zo een 20 losse onderdelen die je op je groepenkast dus kan zetten. Je hebt een aardlekschakelaar, een losse groep, draden en nog meer. Je kan sommige dingen er op doen en sommige hoeft ook niet. Een aardlekschakelaar kan je erop doen maar het is wel beter voor je veiligheid om het wel te doen.