NLcar
Image default
Auto's en Motoren

De beste rijschool in Rotterdam

Rijschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar de beste rijschool in Rotterdam? Zoek dan niet verder. Ik wil graag mijn ervaring delen met de rijschool in Rotterdam, die goedkoop en flexibel is, waarvan de rijlessen ook erg kwalitatief waren en de instructeurs zeer vriendelijk waren. 

Ik was eerst aan het rijlessen bij een andere rijschool in Rotterdam. Daar kreeg ik onvoldoende aandacht van mijn rijinstructeur. De rijlessen waren ook van minder kwaliteit. De instructeur wou de rijlessen gewoon zo snel mogelijk klaar hebben. Stond ook vaak stil ergens en legde soort van van alles en nog wat heel lang uit en liet me ook niet veel rijden. Als die te laat kwam, ging dat ook van mijn tijd af. Toen kwam ik natuurlijk bij de conclusie dat ik dringend ergens anders mijn rijlessen moest gaan volgen.

Na het met vrienden, familie en kennis te hebben gehad hierover, hebben ze mij Rijschool Rotterdam aangeraden. Heb ze via hun website bezocht en de website zag er meteen ook erg professioneel uit. Heb ze ook meteen gebeld en kon de dag erna direct beginnen met rijlessen. 

Ik ben netjes thuis opgehaald. Hoefde niet net als bij mijn vorige rijschool daarheen te reizen. We hebben in het kort kennisgemaakt. Mijn nieuwe instructeur heeft natuurlijk gevraagd naar mijn ervaringen. Heb alles verteld en mijn rijinstructeur moest er wel om lachen. Op dat moment kon ik er ook wel om lachen, maar het was zeker triest hoe de vorige rijschool was, vergeleken met mijn nieuwe rijschool. 

Mijn rijinstructeur was zeer professioneel, maar de sfeer was wel vriendelijk. De rijles verliep erg soepel en ik was direct verkocht. Ik wou een lespakket nemen, maar mijn instructeur was van mening dat ik minder lessen nodig had dan de standaard pakketten die zij aanbieden. Dus kon ik mijn eigen lespakket zelf samenstellen. Wat super bijzonder is uiteraard! De rijlessen zijn op maat bij hun.

Met 8 rijlessen ben ik het examen ingegaan en ja hoor. In één keer geslaagd! Bij mijn vorige rijschool voelde ik me na 20 lessen niet klaar voor. Bij Rijschool Rotterdam voelde ik me na 5 lessen al helemaal klaar voor het examen. De manier waarop de rijlessen worden gegeven is erg uniek. Het examen voelde aan als een herhaling van de rijlessen. 

 

Goedkope rijlessen Rotterdam

Je begint met een gratis proefles. Je leert je instructeur kennen en ervaart hoe het is om rijlessen te volgen bij Rijschool Rotterdam. De lespakketten zijn goedkoop en inclusief praktijkexamen van het CBR. Bovendien zijn de rijlessen volledig examengericht. Je krijgt een volledige begeleiding van A tot Z van de vaste instructeur. De persoonlijke begeleiding  die je krijgt en de unieke lesmethode die ze hebben ontwikkeld helpt je om zo snel mogelijk gereed te zijn voor het examen. De rijschool is ook erg flexibel. Ze doen er totaal niet moeilijk over om je lespakket te betalen in termijnen. 

 

Geen wachttijden

Er zijn geen wachttijden bij Rijschool Rotterdam. Wil je morgen al beginnen? Dat kan! Ze hebben meerdere instructeurs, waardoor je niet een paar dagen hoeft te wachten om te kunnen beginnen. Bovendien geeft de rijschool ook een opleiding voor instructeurs. Omdat ze hun eigen instructeurs opleiden, hebben zij de beste instructeurs van Zuid Holland! Ze weten wat het CBR exact verwacht. Daardoor hebben ze ook een hoog slagingspercentage van 95%. Dit houd dus in dat bijna iedereen in één keer slaagt voor het examen.