NLcar
Image default
Dienstverlening

Autogarage van de Bunte

Het is heel fijn een eigen auto voor de deur te hebben. Het geeft een stuk comfort en vrijheid en het is fijn om niet afhankelijk te zijn van openbaar vervoer. Die auto heeft uiteraard wel onderhoud nodig en op een gegeven moment kan het zo zijn dat er een andere of extra auto moet komen. U kunt overwegen deze van een particulier te kopen, maar voor garantie en service kunt u beter bij een erkende autogarage langsgaan. Dit geeft extra zekerheid bij de aankoop van een auto. 

Het kan wat duurder zijn, maar daar krijgt u een stuk service voor terug. De autogarage kent de auto’s die ze verkopen ook goed en kunnen u alles vertellen wat u wil weten. Hier kunt u ook terecht voor de APK en inruil van uw huidige auto. Nissan Dealer Van de Bunte is een servicegericht bedrijf dat u van harte welkom heet.

Autogarage van de Bunte staat voor goede service

Nissan Dealer van de Bunte biedt u niet alleen nieuwe en gebruikte Nissans aan, maar u kunt hier ook auto’s van andere merken aanschaffen. Daarnaast kunt u bij deze autogarage die vestigingen in Harderwijk en Nunspeet heeft, terecht voor een nieuwe of gebruikte private leaseauto. Uiteraard kunt u uw heilige koe bij deze servicegerichte autogarage ook laten onderhouden en de Apk-keuring uit laten voeren. Koopt u hier een auto? Dan krijgt u een speciale service. Nissan Dealer van de Bunte heeft een klantenpagina die alleen voor u in te zien is en beveiligd is met een wachtwoord. Hier staat nuttige en praktische informatie over uw auto. 

Zo krijgt u tijdig te horen dat de garantietermijn afloopt en kunt u eventuele mankementen nog op tijd laten repareren. Ook wordt op tijd op de hoogte gehouden van de vervaldatum van de APK. Enkele dagen na een reparatie wordt gevraagd of alles naar wens is verlopen. U kunt eenvoudig op deze berichten reageren door een e-mail te sturen of even te bellen. Service staat hoog in het vaandel bij deze vriendelijke autogarage die al 30 jaar bestaat.

Contactgegevens

Het is zeker de moeite waard om de website te bezoeken en het contactformulier in te vullen of een offerte aan te vragen bij de auto van uw keuze. Nissan van de Bunte Harderwijk Zuiderbreedte 10 3845 MC Harderwijk 0341 217 860 verkoop@nissanvandebunte.nl Nissan van de Bunte Nunspeet Marconiweg 8 8071 RA Nunspeet 0341 256 664 verkoop@nissanvandebunte.nl