NLcar
Image default
Dienstverlening

Slim zaken doen met Led Design Holland

Staat u aan het roer van een grote fabriek? Bent u de eigenaar van een toonzaal? Werkt u als beheerder van een bedrijfsruimtepand? Wij hebben nieuws voor u als u op zoek bent naar kantoor-, showroom- of industriele LED verlichting!

Wat betreft de verlichting in de gebouwen waar u werkt en leidinggeeft, kunt u terugvallen op de expertise van Led Design Holland. Een Bredase firma, maar dat betekent zeker niet dat u ook in die Brabantse stad gevestigd moet zijn. LDH heeft klanten in heel Brabant en ook in de aangrenzende provincies Zeeland, Zuid-Holland, Limburg en Gelderland. Qua branches is Led Design Holland bijzonder veelzijdig. We noemden de industrie (fabrieken), showrooms en kantoren al. Aanvullend heeft deze led-specialist ervaring in de Retail en met Verenigingen van Eigenaren. De dienstverlening die LDH biedt, omvat het complete pakket. Het begint bij algemeen advies en het beantwoorden van vragen met betrekking tot de led-techniek en ledlampen. Heeft u hulp nodig bij hele traject van overstappen op led, dan doet LDH het volgende:

  • het opstellen van een lichtplan;
  • het inkopen van alle led-armaturen inclusief de lichtbronnen en bijbehorende producten zoals led-rails, dimmers, schakelaars, sensoren enzovoort;
  • het aanvragen van subsidie bij de overheid;
  • het installeren van alle lampen;
  • service achteraf mocht dat nodig zijn.

Het Led Design Holland team neemt biodynamisch licht als uitgangspunt bij opdrachten op het gebied van LED verlichting bedrijfshal, winkel, restaurant et cetera. Wat wordt hiermee bedoeld? Biodynamische ledverlichting houdt rekening met het bioritme van de mens. Onze interne klok weet wanneer het tijd is om wakker te worden en te gaan slapen. Het aanwezige licht ondersteunt deze vaste cyclus in het menselijk lichaam. Licht heeft ook invloed op onze stemming, bloeddruk en hartslag. Hormonen spelen in deze processen een uitermate belangrijke rol. Is er overdag te weinig licht? Dat leidt uiteindelijk tot klachten als vermoeidheid en depressieve gevoelens. Het is zaak om zowel thuis als op het werk altijd genoeg licht te hebben: licht in een hoeveelheid en sterkte die overeenkomt met het natuurlijke zonlicht buiten. Biodynamische ledverlichting past zichzelf gedurende de dag aan zodat er op geen enkel moment te veel of te weinig licht is om geconcentreerd bij te kunnen werken.

https://www.leddesignholland.nl/