NLcar
Image default
Vakantie

Dingen om te doen in Nice tijdens de zomer van 2021

Als je Frankrijk wilt bezoeken, heeft het veel nut om de stad Nice te verkennen. Dit is één van die locaties met een geweldige geschiedenis. Het is visueel indrukwekkend, en je hebt hier een heleboel geweldige dingen te doen. In dit artikel laten we een aantal van de meest interessante dingen zien die je kan doen als je in Nice bent.

Het Park van Colline du Château

Hoewel het Park van Colline du Château niet precies in de stad ligt, meer naar de oostelijke kant buiten Nice, is het toch zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Je kan de Azuurblauwe zee zien en veel herkenningspunten. Bovendien is het park zelf erg indrukwekkend en gewoon een plezier om alleen of met je gezin te verkennen.

Promenade des Anglais

Promenade des Anglais is één van de meest indrukwekkende wandelpaden in de buurt van de Middellandse Zee. Het maakt nu deel uit van het stadsleven, en het ligt ook dicht bij de zee, om nog maar te zwijgen van de optochten die je hier aantreft. Dus ja, het is een ongelofelijke plek met veel coole dingen om te zien en van te genieten.

De Kathedraal van Nice

Een bezoek aan de kathedraal van Nice is erg belangrijk, omdat het je een inzicht geeft in de architectuur waar men zich in de 17e eeuw op focuste. Het is een zeer interessante, unieke plek met veel ongelofelijke kenmerken, en het onderscheidt zich van de menigte als het gaat om zijn rijke geschiedenis. Monastère de Cimiez is een andere interessante kathedraal die je kan bezoeken.

Het museum Marc Chagall

De kunstenaar was betrokken bij de totstandkoming van dit museum, en het toont ook een aantal bijzondere kunstwerken. Het museum heeft zelfs een concertzaal, en het is één van de meest interessante en visueel indrukwekkende musea die je in Nice kan vinden.

Mont Boron

Hier vind je een groot fort dat indruk zal maken door zijn grootte. Het is een lust voor het oog, en je zal ongelooflijk onder de indruk zijn van het uiterlijk en de kenmerken. Het enige wat je hoeft te doen is het zelf gaan bekijken, vooral als je van een wandeling houdt.

Phoenix Park

Phoenix Park is eigenlijk een zoölogische en botanische tuin. Het ligt dicht bij het vliegveld van de stad, maar wat hier geweldig is, is de biodiversiteit. Je krijgt er duizenden dieren en planten te zien, om nog maar te zwijgen van de enorme serres. Phoenix Park heeft ook een speeltuin voor kinderen.

Conclusie

We raden je aan om Nice te bezoeken omdat het zo leuk en plezierig is voor mensen van alle leeftijden. Het heeft geweldige stranden, veel historische bezienswaardigheden en mogelijkheden om te wandelen. Het is een geweldige plek als je een auto wilt huren, want er zijn tal van autoverhuur diensten in Nice, klik hier voor meer info. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om de prachtige stad te verkennen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventuele uitdagingen. Het is zeker een ongelofelijke plek, waar mensen dol op zijn, alleen maar omdat het anders is en erg leuk. Probeer het zelf maar eens, en je zal meer dan onder de indruk zijn van de diversiteit, het uitzicht en de geschiedenis!

https://www.autoprio.nl