NLcar
Image default
Uncategorized

Welke draadloze luidsprekers zijn het beste voor de Mac?

Je houdt ongetwijfeld van je Mac, maar dat betekent niet dat je van het geluid houdt. MacBooks en iMacs zijn niet meteen hi-fi machines uit de doos, en veel Apple-consumenten kiezen ervoor om externe luidsprekers te kopen. Tegenwoordig heb je ook diverse WiFi speakers beschikbaar die compitabel zijn met veel devices.

Wil je beter geluid? Of werken uw Mac-luidsprekers niet? Zolang je weet hoe je Bluetooth-luidsprekers op een Mac kunt aansluiten, zijn er altijd nieuwe niveaus van geluid om de hoek. Hieronder vindt u een aantal recensies van Bluetooth-luidsprekers waarmee u de beste draadloze luidsprekers voor uw Mac kunt vinden.

Wat zijn de beste draadloze luidsprekers voor uw Mac

Er zijn genoeg dingen om te overwegen bij het vinden van de beste Bluetooth-luidspreker voor jezelf. Bluetooth heeft van nature verliesgevende audiocompressie en is ook zeer draagbaar en gemakkelijk te gebruiken.

Afhankelijk van hoe u uw Mac gebruikt, wilt u misschien iets met een beetje volume, of bent u misschien helemaal blij met een helder maar stiller geluid. Amp-classificatie helpt u bij het maken van die beslissing: klasse A- of B-versterkers zijn wat u zult vinden in bedrade hifi-apparatuur, maar klasse D-versterkers combineren geweldig geluid met efficiënt stroomverbruik, perfect voor Bluetooth-luidsprekers.

Bovendien zou je gewoon je spreker kunnen neerstrijken aan de rand van een kamer of je zou misschien iets willen hebben met 360-geluid waarmee je de spreker midden in een dansfeest kunt stoppen. Voor het meestal thuis gebruiken van de luidspreker, zou WiFi-connectiviteit een groot pluspunt zijn.

De levensduur van de batterij is een andere overweging, maar maak je geen zorgen – het allerbeste werd getest in deze Bluetooth-luidsprekerbeoordelingen. Alle hier genoemde Bluetooth-luidsprekers spelen 8-10 uur voordat ze moeten worden opgeladen, tenzij anders aangegeven. Dus hier zijn de beste Bluetooth-luidsprekers voor verschillende behoeften!

http://www.youtube.com/watch?v=RqnovPrGxvU

Mogelijk de beste budget Bluetooth-luidspreker

Als je op zoek bent naar de best klinkende Bluetooth-luidspreker voor Mac, dan heb je goede redenen om mee te gaan met de Bayan Audio SoundBook Go. Deze kleine Bluetooth-luidsprekers hebben een traditioneel stereogeluid en maken gebruik van 35 mm-stuurprogramma’s met een volledig bereik, die worden aangedreven door een 7,5-watt stereoklasse-D-chipversterker, maar ze kunnen het blikkerige geluid soms in luidsprekers van dezelfde grootte voorkomen.

 

Met een schoon ontwerp, is dit wellicht de juiste keuze! Nog beter, Bayan Audio SoundBook Go is verkrijgbaar voor ongeveer $ 130, wat het een uitstekende keuze maakt voor een budget Bluetooth-luidspreker.

Wat is geweldig:

  • Goed geluid

 

  • Budget prijs

 

  • Klasse-D-versterkers

 

Wat is niet zo geweldig:

 

  • “Love it or leave it” -ontwerp

 

  • Eénrichtingsgeluid vult de kamer niet
https://www.iiav.nl/speaker/draadloos/