NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Motortheorie leren en dezelfde middag slagen met 123-theorie

Ben jij hard op weg om je motor rijbewijs te halen? Woon je in Utrecht of omgeving? Volg onze dagcursus motortheorie Utrecht en slaag dezelfde middag nog voor het theorie examen bij het CBR. Vanaf je 17e ben je welkom om onze cursus te komen volgen. De les wordt in de ochtend gegeven, in de middag ga je naar het CBR om het theorie examen te maken. Wij regelen bij 123-theorie alles voor je: van een CBR examenplaats tot het lesmateriaal, je komt bij ons in een gespreid bedje terecht. Voor onze dagcursus betaal je slechts € 99,-. De CBR examenkosten betaal je apart bij het CBR. De hoogte hiervan is afhankelijk van het soort examen dat je wilt afnemen.

Indien gewenst kunnen wij een examenplek bij het CBR voor jou regelen. Zodra we een plek hebben gereserveerd koppelen we aan diezelfde datum een theoriecursus, zodat echt alles op 1 dag gepland is. Heb je zelf al een examenplek geregeld? Koppel dan zelf een theoriecursus aan de door jou geplande examendatum. Je hebt bij het CBR de keuze uit twee verschillende examens:

  • Het CBR standaard motor theorie examen. Dit examen is voor het gros van de kandidaten de juiste keuze. Bij dit examen krijg je 30 minuten de tijd om alle vragen correct in te vullen. De kosten voor dit examen zijn €37,-
  • Het CBR verlengde motor theorie examen. Bij dit examen krijg je extra tijd om alle vragen correct in te vullen. Vooral voor mensen met dyslexie is dit examen zeer geschikt. Indien gewenst kunnen de vragen zelfs voorgelezen worden door de computer. De kosten voor dit examen zijn €49,-

Voor welke theoriecursus schrijf jij je in?

Je kan ook kiezen om onze theoriecursus op een andere locatie dan Utrecht te volgen. Want natuurlijk niet iedereen woont in of in de buurt van Utrecht. Daarom bieden wij meerdere trainingslocaties aan. Ga jij voor de eendaagse cursus motortheorie in Arnhem, Goes of Leeuwarden? We zijn benieuwd en zien jouw inschrijving graag tegemoet.

https://www.123-theorie.nl/