NLcar
Image default
Beauty en verzorging

Doe een garderobe check om je kledingkast weer up-to-date te krijgen

Een super garderobe check kan jou helpen weer inzicht te krijgen in alle kleding die je hebt. Het komt je vast bekend voor dat je kledingkast uitpuilt van de kleding en toch heb je het idee dat je niks hebt om te dragen. Na een garderobe check heb je weer een idee van wat er allemaal in de kast hangt en wat je nog kan kopen om je kledingkast aan te vullen zonder dat je iets koopt wat je eigenlijk niet nodig hebt. Met een garderobe check word je geholpen met het uitzoeken van al je kleding zodat je dit niet alleen hoeft doen.

Nieuwe setjes

Tijdens de garderobe check wordt naar al je kleding gekeken en gaat alles weg wat je niet meer leuk vindt of wat niet meer past. Op deze manier houd je alleen in je kast wat je nog leuk vindt en graag draagt. Van de kleding die mag blijven worden aan het einde van de garderobe check allemaal setjes gemaakt, om ervoor te zorgen dat je de combinaties niet vergeet maken we foto’s zodat je ze niet hoeft te vergeten en in het vervolg minder lang voor de kast hoeft te staan.

Nieuwe kleding

Tijdens de garderobe check kijken we ook naar items die misschien juist missen in je garderobe, dit zijn items die bij de uitgezochte setjes passen en die je dus niet overbodig hoeft te kopen want je weet al op welke momenten je er gebruik van kunt maken. Dus, toch nog een reden om te gaan shoppen en je hoeft je niet eens schuldig te voelen! Na de garderobe check heb jij een mooie garderobe welke helemaal gesorteerd is en daadwerkelijk gedragen wordt! Hier komt nog bij dat je weet welke combinaties je aan kunt trekken en wat je nog nodig hebt.