NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Besparen dankzij een ritregistratiesysteem voor fleet management

Een compleet wagenpark is voor een fleetmanager erg belangrijk. Het goed onderhouden en beheren, is immers net zo belangrijk. Met een ritregistratiesysteem voor fleet management worden ritten, afstanden, rijgedrag, tankbeurten en onderhoud automatisch voor je bijgehouden. Hierdoor heb je altijd inzicht in de staat van je wagenpark, gereden kilometers én de status van het voertuig. En kun je gemakkelijk bepalen welk voertuig wanneer onderhoud nodig heeft en welk voertuig volledig gereed is voor een volgende trip. Zo kun je fors besparen op kosten.

Als fleetmanager besparen op je floot

Er worden veel verschillende gegevens automatisch in het ritregistratiesysteem geregistreerd, van rittijden, datums, locaties en de aard van de rit tot onderhoudsgegevens, rijgedrag gegevens en brandstofgegevens. Al deze gegevens kunnen gemakkelijk en snel in de beveiligde online omgeving worden ingezien en als excelbestand worden gedownload.

Ritten kunnen dankzij dit systeem altijd optimaal worden ingepland, want je hebt immers een helder overzicht van je wagenpark. Je weet precies waar je voertuigen zich bevinden, wat de status van het voertuig is, hoe veel benzine of batterij. Ook ben je altijd van de meest actuele verkeerssituatie op de hoogte en is de kilometeradministratie altijd juist en sluitend voor de Belastingdienst. Een knopje in het systeem maakt ritten schakelbaar tussen zakelijke aard en privé.

Niet alleen optimaliseer je het wagenparkbeheer met ritregistratiesoftware voor fleet management, je bespaart ook nog eens veel kosten op onderhoud, brandstof en tijd die je kwijt bent aan administratie. En maakt rapporteren aan de Belastingdienst eenvoudiger en kun je naheffingen en boetes voorkomen.

Met rittenregistratie voor fleetmanagers:

  • Voldoe je aan alle fiscale eisen en wees ‘fiscusproof’;
  • Heb je 24/7 realtime inzicht;
  • Bespaar je tot 15% op brandstof- en onderhoudskosten;
  • Verbeter je de operationele efficiency tot 30%;
  • Ben je altijd up-to-date;
  • Voorkom je ongeautoriseerd voertuiggebruik;
  • Stuur en coach je op rijgedrag;
  • Registreer je werktijden.
https://yeshugo.com/