NLcar
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over de nieuwste raamfolietrends

Raamfolie is de perfecte manier om een verouderde ruimte op te knappen en deze moderner en uitnodigender te laten aanvoelen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verfraaiing of juist naar iets dramatisch, met raamfolie kun je beide bereiken! Van mat glas tot decoratieve ontwerpen, er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om raamfolie. Hier volgt een blik op enkele van de nieuwste trends op het gebied van raamfolie. 

Matglas 

Matglas is een van de populairste soorten raamfolie die tegenwoordig op de markt zijn. Dit type raamfolie geeft een ondoorzichtig, mat effect dat helpt privacy te creëren zonder het natuurlijke licht volledig te blokkeren. Het voegt ook textuur toe aan elke kamer en kan worden gebruikt als een creatieve manier om ruimtes in een huis of kantoor te scheiden. Bovendien is het gemakkelijk te installeren en te verwijderen als je later je look wilt veranderen. 

Decoratieve ontwerpen 

Een andere trend in raamfolie zijn decoratieve ontwerpen. Decoratieve ontwerpen kunnen variëren van geometrische vormen en patronen tot muurschilderingen en kunstwerken. Dit soort folies zijn perfect om een artistiek tintje aan een ruimte te geven, omdat ze gebruikt kunnen worden als accentmuur of gewoon als klein element in een kamer. Ze zijn er ook in verschillende kleuren, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die je bestaande inrichting aanvult. 

Zonwerende raamfolie 

Raamfolies zijn niet alleen stijlvol, ze kunnen ook helpen bij de energie-efficiëntie! Zonwerende raamfolies zijn ontworpen met speciale coatings die de warmte van de zon van je ramen weerkaatsen, waardoor je huis in de zomermaanden koeler blijft en je koelingskosten aanzienlijk dalen. Dit type folie blokkeert ook UV-stralen die je huis binnenkomen, wat helpt om meubels te beschermen tegen verbleken na verloop van tijd. 

Voor welke uitstraling je ook gaat in je huis of kantoorruimte, er is altijd wel een raamfolie optie die perfect past bij je wensen, of het nu gaat om matglas voor privacy of zonwerende raamfolies voor energiebesparing! Houd deze laatste trends in gedachten als je gaat winkelen voor nieuwe raambekleding, zodat je de perfecte stijl voor elke ruimte kunt bereiken!

https://www.plakfoliewebshop.nl/