NLcar
Image default
Aanbiedingen

Logistiek Teamleider

Logistiek Teamleider

Verpakking industrie

Een nieuwe duurzaam pand in het Westland

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een van de grootste onafhankelijke bedrijven in verpakkingen en handelsbenodigdheden in de Benelux. Binnen onze groep zijn verschillende bekende verpakkingsbedrijven en merken actief en heeft elk bedrijf zijn eigen expertise. Daarom kunnen onze klanten rekenen op concurrerende prijzen, hoge leverbetrouwbaarheid, een breed scala aan keuzes en een hoge mate van kwaliteit, kennis, creativiteit en service.

Omschrijving

Dagelijks ben je als teamleider verantwoordelijk voor de goederenstroom in een van de afdelingen van het distributiecentrum, op deze afdeling rapporteren medewerkers aan jou, ben jij de directe manager en rapporteer je aan de logistiek manager. Naast het dagelijkse werk, moet u ook rekening houden met het dagelijkse werk van werknemers om de processen te verbeteren en het werk met het team te optimaliseren; werk toewijzen aan het aantal werknemers om een ​​goede carrière te garanderen; activiteiten bewaken en ervoor zorgen dat ze vóór alle deadlines zijn

Profiel van kandidaat

Je hebt minimaal MBO niveau 4 opleiding op logistiek gebied gevolgd, daarnaast heb je 2-5 jaar werkervaring in vergelijkbare managementfuncties en spreek je vloeiend Nederlands en Engels in zowel spreken als schrijven. Daarnaast ben je zeer proactief en ben je constant op zoek naar optimalisatiemogelijkheden in het logistieke proces, daarnaast ben je leergierig, bestand tegen druk en weet je een team te leiden.

Aanbod

Het betreft een vacature en u wordt direct aangenomen.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/logistics-manager.html