NLcar
Image default
Financieel

Wilt u beleggen en bent u daarom op zoek naar vermogensbeheerders? Ontdek deze service

Soms ontbreekt het u aan kennis en tijd om succesvol te beleggen. Hier is gelukkig professionele ondersteuning voor beschikbaar. Deze wordt aangeboden door vermogensbeheerders. U kunt ervoor kiezen om uw vermogen online en automatisch te laten beheren, zodat u op een eenvoudige manier vermogen kunt opbouwen. Echter wordt er dan geen rekening gehouden met uw situatie, wensen en doelen. Om het verstandiger en vooral effectiever aan te pakken, is het beter om te kiezen voor persoonlijke vermogensbeheerders. Hiermee spreekt u af wat uw wensen voor en doelen met uw vermogen zijn. Door deze persoonlijke en vooral menselijke aanpak, is het oog op risico en groei scherper en speelt u beter in op situaties gedurende uw vermogensopbouw. Een van de vermogensbeheerders die zich hierop focust, is Optimix.

Beleggen met uw doel voor ogen

Optimix is gevestigd in Amsterdam, Groningen en Eindhoven en is al sinds 1983 actief op het gebied van vermogensbeheer. Met een team van 40 experts, verdeeld over de drie kantoren, beheren zij inmiddels ruim € 2,5 miljard voor enkele honderden vermogende families, DGA’s, stichtingen en instellingen. Optimix blijft zich voortdurend ontwikkelen om de rendements- en risicoverhoudingen voor hun opdrachtgevers te optimaliseren. Uiteraard houden ze ook alle ontwikkelingen in de financiële markten nauwgezet in de gaten, zodat ze altijd het meest actuele en deskundige advies kunnen geven. Wat u wilt bereiken met u vermogen, is voor de vermogensbeheerders van Optimix het belangrijkste vertrekpunt. Zo is uw vermogen hier in uitstekende handen!

Duurzaam beleggen

Ontdek wat u allemaal kunt bereiken met het vermogensbeheer van Optimix. Dit leggen hun specialisten graag voor u uit in een kennismakingsgesprek. Zij selecteren nauwkeurig met u de beleggingen op basis van duurzaamheidsrisico’s, uiteraard in combinatie met uw situatie, wensen en doelen. Duurzaam beleggen is dan ook een van hun speerpunten op het gebied van hun vermogensbeheer. Wilt u hier alvast meer over weten? Bezoek dan de website van Optimix en neem eventueel contact met hen op als u vragen heeft.

https://www.optimix.nl/