NLcar
Image default
Aanbiedingen

Welke magazijnstellingen zijn het meest geschikt voor uw goederen?

Magazijnstellingen zijn een essentieel onderdeel van elk magazijn en zijn cruciaal voor het organiseren van uw goederen en het optimaliseren van opslagruimte. Maar welke magazijnstellingen zijn het meest geschikt voor uw goederen? In deze blog bespreken we verschillende soorten magazijnstellingen en welke het meest geschikt zijn voor verschillende goederen.

 

Palletstelling

Als je veel goederen wil opslaan op pallets, zijn palletstellingen ideaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw magazijn. Palletstellingen zijn speciaal gemaakt voor het opslaan van zware en grote goederen. Denk aan machines en pallets met producten. Deze stellingen zijn makkelijk te bereiken met heftrucks, zodat de pallets makkelijk verplaatst kunnen worden.

 

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn stellingen met horizontale planken die gebruikt worden voor het opslaan van kleinere goederen die gemakkelijk te hanteren zijn. Ze zijn ideaal voor het opslaan van kleine onderdelen, zoals gereedschap, elektronica, kantoorbenodigdheden en medicijnen. Legbordstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw magazijn. In deze stellingen kunt u ook makkelijk magazijnbakken kwijt, die u kunt gebruiken voor het sorteren van kleine onderdelen. Hierdoor wordt het magazijn een heel stuk meer geordend en kan u alles makkelijk vinden. 

 

Draagarmstellingen

Buizen, platen en balken zijn makkelijk op te slaan op draagarmstellingen. Draagarmstellingen zijn stellingen met lange armen die gebruikt worden voor het opslaan van lange of zware goederen. Ze zijn ideaal voor bedrijven die werken met staal, hout of plastic producten. Draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes. Ze kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van uw magazijn.

 

Inrijstellingen

Heeft uw bedrijf een hoog volume aan goederen? Ga dan voor inrijstellingen! Inrijstellingen zijn stellingen die gebruikt worden voor het opslaan van grote hoeveelheden van dezelfde goederen, zoals pallets met producten van dezelfde grootte en vorm. Ze zijn ontworpen om de opslagruimte te optimaliseren. 

 

Doorrolstellingen

Doorrolstellingen zijn stellingen waarbij de goederen automatisch naar voren rollen wanneer er een product wordt weggenomen. Ze zijn ideaal voor bedrijven met een hoge omloopsnelheid van goederen en waarbij de “first-in, first-out” regel belangrijk is. 

 

Waar te koop?

Stellingen zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels en online leveranciers die opslagoplossingen aanbieden, zoals stellingstunt. Het is belangrijk om een betrouwbare leverancier te vinden die hoogwaardige stellingen aanbiedt en ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor je specifieke toepassing. Het is ook raadzaam om prijzen te vergelijken en offertes aan te vragen voordat u een aankoop doet, om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor je stellingen

 

https://www.stellingstunt.nl