Scriptie drukken

      Reacties uitgeschakeld voor Scriptie drukken

Steeds meer vaker kiezen studenten voor scriptie drukken. Vroeger printen studenten het nog vaak zelf uit en maakte ze de scriptie zo. Door lage prijzen is dit vaak niet meer aan de orde en is scriptie drukken meer iets van deze tijd.

De studenten gaan gewoon online op zoek naar een drukkerij en vergelijken de prijzen. Ze doen dit door naar veel verschillende websites van drukkerijen te gaan. De prijzen van scriptie drukken nemen ze dan op in een Excel sheet. Wanneer ze klaar zijn kunnen ze met een druk op de knop sorteren en zien welke de goedkoopste is.

Bij de goedkoopste gaan ze dan scriptie drukken. Dit doen ze ook gewoon online. Voor scriptie drukken is het niet eens nodig om naar de drukker zelf te gaan. Online kunnen de studenten de scriptie uploaden naar hun website en daarna de indeling in orde maken. De websites bieden vaak uitgebreide opties aan voor het maken van de scriptie. Wanneer de studenten tevreden zijn kiezen ze tussen een hard of zachte kaft. Daarna is het een kwestie van het aantal exemplaren aangeven en het adres opgeven waar het bezorgd moet worden.

Heb je interesse in scriptie drukken? Neem dan een kijkje op de drie websites die wij bezocht hebben.