NLcar
Image default
Computers / Internet

Professionele aanpak voor een zakelijke website voor uw bedrijf

 

Wij checken je website op 25 punten waardoor je website echt goed vindbaar word

Bij het ontwerpen van je zakelijke website zorgen wij ervoor, dat de site naatloos aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Direct herkenbaar voor uw Klanten. Dat zorgt ondermeer voor vertrouwen en een professionele uitstraling. U heeft tenslotte niet voor niets een professionele website laten maken.

Als ondernemer wil je je vooral bezig houden met je klanten en het management van het bedrijf. Je weet dat de aanwezigheid van de onderneming op internet tegenwoordig een ‘must’ is, maar beschikt niet over de kennis en mankracht binnen de onderneming om het snel te realiseren. Profiteer van de ervaring van onze webdesigners en programmeurs! Afhankelijk van de complexiteit is het mogelijk om een internetsite al in 1 week online te plaatsen.

De voordelen van Studio Webdigi 

Onze kennis en deskundigheid is gecentreerd in Amsterdam, maar ons werkgebied is veel groter. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat een goede vindbare website nodig heeft en hoe we de website zoekmachinevriendelijk kunnen maken. Wij zorgen voor een professioneel design, een website die ook nog eens mobiel vriendelijk is. Voor ons is het belangrijk dat uw website ons gezamenlijk succes wordt. Wij zijn een professioneel bedrijf met een gedegen kennis in huis en we zijn in staat om een zakelijke website voor uw bedrijf binnen één week online te hebben. 

Hoog in Google 

Een website laten maken vraagt om vakkennis. Om bijvoorbeeld een goede vindbare website te creëren, moet er namelijk rekening gehouden worden met een aantal factoren. Allereerst moet de website makkelijk leesbaar zijn voor de zoekmachines en ook aangemeld worden bij Google. Bij het maken van de professionele website voor ‘t bedrijf moet er dus gebruik gemaakt worden van zoekmachine vriendelijke URL’s. Daarbij werken wij met geoptimaliseerde codes die de vindbaarheid van de website ook beter maken. Bovendien maken wij gebruik van een ‘slimme’ sitemap generator, wat eigenlijk de plattegrond van de website is. Door deze goed te implementeren vindt Google ook sneller eventuele wijzigingen die worden aangebracht op de website. Het zijn juist dit soort zaken, zoals een sitemap en bijvoorbeeld een keyword checker die de website conversie gericht maken. Wij willen net zo graag als u dat uw website goed gevonden wordt en ook effectief is voor het bedrijf. 

Waarom is een goede website zo belangrijk?

Een goede website is de manier om uw vindbaarheid te vergroten en uw bedrijf te profileren. Een zakelijke website moet autoriteit en vertrouwen uitstralen. Vooral bij B2B bedrijven is het vaak slecht gesteld met de kwaliteit en vindbaarheid van hun website. Dit terwijl de website voor een B2B marketeer een belangrijke plek is om het bedrijf te profileren. Bedrijven hebben vaak niet door hoeveel voordelen een goede zakelijke website heeft. Uw website is het visitiekaartje van uw bedrijf. Gebruik de website als een plek om te communiceren met uw doelgroep.

Een geoptimaliseerde website leidt tot meer verkoop. Het aantrekken van prospects en klanten wordt gemakkelijker. Heeft u een goede website dan hebben potentiële kopers meer vertrouwen in uw bedrijf. Dit is van grote invloed op het beslisproces bij eventuele investering of aankoop. Gelukkig is er bij veel bedrijven steeds meer focus op online marketing. Een goed online marketing plan is essentieel voor het verbeteren van de vindbaarheid van uw zakelijke website.

 

https://studio-webdigi.com