Laat uw PETfles decoreren zoals u dat wilt

      Reacties uitgeschakeld voor Laat uw PETfles decoreren zoals u dat wilt

De perfecte verpakking voor uw product. Dat is natuurlijk wat u wilt. Hierbij helpt PET Power u maar al te graag. Een aantrekkelijke verpakking zegt meer dan 1.000 woorden en zorgt ervoor dat de consument overgehaald wordt. PET Power helpt u bij het vormgeven van uw PET fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze PET fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

Binnen enkele muisklikken stelt u zelf de PET fles van uw wensen samen

Bent u op zoek naar een bedrijf die PETflessen produceert? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor een specialist als PET Power. Waarom? Hier heeft u de mogelijkheid om uw eigen PETfles samen te stellen met een eenvoudig te besturen programma op de website. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen PET fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit PET flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Het programma bevat ook de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Op die manier kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

Hoe kan een specialist de kwaliteit van uw PET fles waarborgen?

Gaat u met een bedrijf als PET Power in zee voor de realisatie van uw PET fles? Dan wilt u natuurlijk weten hoe het zit met de kwaliteit van de producten. Deze specialist kan dat als geen ander. Zij waarborgen de kwaliteit uitstekend en dát is waar ze om bekend staan. Zo wordt de PET fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.