NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Kofferbak bescherming voor jouw auto

Voor elke auto is het wel van belang om een goede kofferbak bescherming te hebben. Het maakt niet uit of je wagen dan zakelijk of particulier is. In beide gevallen is het van belang om ervoor te zorgen dat je kofferbak er netjes uit blijft zien. Daarnaast is het ook een voordeel dat je je achterbak gemakkelijker kan schoonmaken. Tevens is er nog een voordeel verbonden aan kofferbak bescherming. Er wordt namelijk vaak gebruik gemaakt van rubber of kunststof dat antislip is. Hierdoor zullen spullen in je achterbak minder snel gaan verschuiven. Ook zorgt de bescherming ervoor dat de achterbak vloeistofdicht is. Elk model die we aanbieden is voorzien van bescherming tegen olie, schoonmaakmiddel en benzine. Je kan ook bescherming op maat laten maken. 

Op maat laten maken

Bij ons is het mogelijk om kofferbak bescherming op maat te laten maken. Zo zal er dus voor elke wagen een bijpassende beschermmat beschikbaar zijn. We bieden ook een doe-het-zelf-pakket aan, hierbij kan je zelf de mat maken. Hierbij zit de kofferbak bescherming in rubber. Vervolgens kan je met een stanleymes zelf de maat uitsnijden om vervolgens de mat in je kofferbak te plaatsen. Onze tarieven zijn over het algemeen al laag, maar met dit pakket ben je het meest voordelig uit. Zo kan je met een beperkt budget toch nog genieten van goede bescherming. Je krijgt uiteraard gewoon alle materialen die je nodig hebt om de bescherming te bevestigen. 

Waarom belangrijk?

Naast dat kofferbak bescherming een professionele uitstraling geeft, zorgt het er ook voor dat de spullen in je achterbak beter beschermd zijn. Daarnaast is je auto zelf ook nog eens beter beschermd. Er kan namelijk geen vloeistof in je wagen lopen die je auto zou kunnen beschadigen. Een goede kofferbak bescherming is dus een echte aanwinst.