NLcar
Image default
Computers / Internet

Het belang van een ‘moderne’ website.

Vandaag de dag is niet alleen het gebruik van het internet enorm toegenomen ten opzichte van een jaar of twintig geleden, maar ook de mogelijkheden die het internet ons biedt. Zo is het tegenwoordig mogelijk om de meest uiteenlopende dingen op internet te doen. Zo kan men hun favoriete films of viedoclips kijken op Netflix of Youtube, hun favoriete artiesten beluisteren op Spotify of Soundcloud,, meerdere Social mediakanalen bijhouden om hun vrienden volgers op de hoogte te houden, winkelen via webwinkels of webshops en nog veel meer.

Als bedrijf of als ondernemer is het dus belangrijk dat men zich steeds meer op het internet gaat begeven en in steeds grotere mate. Alleen een website die werk voor desktopcomputers en laptops is tegenwoordig niet meer genoeg. Een website moet tegenwoordig ook kunnen werken op mobiele telefoons (smartphones) en op tablets. Ook moet een website vandaag de dag gebruikersvriendelijk zijn voor de bezoekers, aangezien deze anders al snel zullen afhaken en, in het geval van webwinkels/ -shops, naar de concurrent zullen gaan. Indien u zelf niet over voldoende kennis beschikt om een website te maken, en die ook nog eens voldoet aan de wensen van de gebruikers (bezoekers van de website), dan is het voor u wellicht interessant om een wordpress ontwikkelaar in te schakelen.

Een wordpress ontwikkelaar maakt voor uw een website, zoals u hem graag wilt hebben en die tegelijkertijd ook nog eens voldoet aan de wensen van de gebruikers/ bezoekers van de website. Deze ontwikkelaar maakt gebruik van de software ‘Wordpress’. WordPress is een software die ervoor zorgt dat zelfs beginnende programmeur/ website-eigenaren hun website gemakkelijk kunnen onderhouden. Dankzij WordPress kunt u namelijk zeer eenvoudig pagina’s toevoegen in uw website, eenvoudig blogs plaatsen en het is ook mogelijk om gebruik te maken van een ruim aanbod aan plug-ins waarmee u onder andere het uiterlijk van de website kunt beheren. Enkele voordelen van het gebruik van WordPress zijn: Gebruiksvriendelijk, veel functies, doorlopende updates, SEO vriendelijk, lage koste, open source en het belangrijkste van allemaal is dat het werkt op alle apparaten (desktop, laptop, smartphone en tablets).   

Voor meer informatie over het gebruik en gemak van WordPress of om een wordpress ontwikkelaar in te schakelen, kunt u terecht op www.economy.nl 

http://www.economy.nl

Gerelateerde artikelen

ICT bedrijf Nijmegen helpt hun klanten winstgevender te worden

Zoekmachine optimalisatie bureaus – geef uw website een kans

Waar denk je aan bij buzz marketing?