NLcar
Image default
Vervoer en transport

Ga naar Just Marine voor uw nieuwe boottrailer

Nieuwe boottrailer kopen bij Just Marine

Nadat velen de voordelen van de watersport hebben ontdekt, hebben eveneens velen de voordelen van een trailerbare boot ontdekt. Misschien bent u iemand die eerst een motorkruiser had, weekendtochtjes naar vaste havens in de regio maakte, en nu juist een groot gebied tot uw beschikking heeft omdat u uw boot te water laat waar u maar wilt?

Voor iedere boot is er stabiel vervoer

In principe is de onderkant van iedere boot net dat beetje anders. Bijvoorbeeld als u een sloep bekijkt dan loopt het rond, en bij een rubberboot in een V-vorm. Dit zijn geen uitersten, de V-vorm treft u ook bij een consoleboot aan. Als u gaat lezen over boottrailers dan is de kans groot dat u woorden aantreft waar u nog nooit van gehoord hebt zoals klimrollen, boegsteunen, en kielrollen. Maakt u zich daar geen zorgen over, het heeft allemaal te maken met een boot stabiel op een trailer hebben. Door de verschillende technieken loopt een boot dan ook geen schade aan de onderzijde op als de boot van of op de trailer moet, of tijdens de autorit.

Het formaat van de boot speelt ook een rol

De ene trailer is wat langer dan de ander. U kunt er ook vanuit gaan dat de wat langere trailer meer laadgewicht kan verdragen. Dit dan in combinatie met wel of geen aanwezigheid van een kielbak en bandlier kunt u stellen dat de goede trailer die precies bij uw trailbare boot past bestaat. Het moet in feite goed passen, de boot moet goed stabiel staan en makkelijk te water te kunnen. Naast de keuzes naar model onderwaterschip en het formaat boot zijn de keuzes slechts detail. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om de achterlichten eraf te halen, of de trailer met lichten en al in het water rijden.

Het gemak dient de mens

Een boot in een jachthaven klinkt als ideaal, maar dat is het niet. Voor onderhoud en reparaties moet de boot weleens uit het water, dat is best een klus, maar bij een trailerbare boot op een trailer haalt u constant de boot uit het water. Dit doet u in minder dan een kwartier tijd. Als de boot op de trailer staat kunt u het rondom inspecteren, en als u twijfels heeft over de buitenboordmotor of de schroef daarvan, dan rijdt u het makkelijk voor bij een servicestation. Aldaar de motor eraf halen kan dan altijd nog. Doordeweeks als u aan het werk bent stalt u de boot waar u wilt. Misschien is er een caravan- en camperstalling in de buurt en kunt u het geheel daar in de winter parkeren?

Bekijk het assortiment trailers en informeer naar de mogelijkheden

Het beste is dat u bij Just Marine naar de mogelijkheden kijkt. Misschien heeft u al een boot, of misschien heeft u al een boot met trailer, maar is de trailer aan vervanging toe? Mogelijk heeft u nog geen boot en trailer, dan kunt u bij Just Marine een boot op een trailer tegelijk kopen. De prijzen vallen in ieder geval mee, en dit omdat trailers duurzaam zijn. Bekijk in elk geval de collectie boottrailers, en als u vragen heeft schroom niet om contact te leggen met Just Marine.

https://www.justmarine.nl/boottrailers.html