NLcar
Image default
Tuin en buitenleven

Extreem weer in Europa

De afgelopen weken hebben we verschrikkelijke beelden gezien vanuit heel Europa. De overstromingen zorgde bij veel mensen voor veel ellende en doden. Zo is het verhaal van een hulpverlener die opzoek was naar een supermarkt om mensen te redden. Vanuit deze supermarkt werd namelijk meerdere malen een noodsignaal verstuurd. Toen de hulpverleners aankwamen op de plek van bestemming bleek dat de supermarkt nergens meer te bekennen was. Deze was compleet weggespoeld. Dit is natuurlijk heel erg.

In Nederland hebben we tot nu toe geluk gehad

In Nederland hebben we dat gelukkig niet mee hoeven maken. Hier is het ook vaker wel eens erg geweest maar gelukkig niet zo erg. Het levert hier meestal met name materiële schade op. Auto’s met wat deuken door hagel of bomen die omwaaien. Voor mensen die houden van hun auto is het daarom aan te raden om te kiezen voor een carport op maat. Dit beschermt de auto tegen hagel en rondvliegend puin grotendeels. Dit voorkomt dus veel geregel bij de verzekering een heel tijd en geld.

Een carport op maat beschermt je auto

Door te kiezen voor een carport op maat wordt de auto grotendeels beschermt. Dit geldt zowel voor de voor-, achter- en zijkant van de auto. Een gedeelte van de carport blijft altijd open omdat hier de auto in moet kunnen rijden. Sommige mensen kiezen overigens voor een carport die voor de garage wordt geplaatst. Dit betekent dat de carport aan twee kanten openblijft. Dit bespaart hout en vergroot als het ware het overdekte gedeelte van de oprit.

https://handelsondernemingkirkels.nl/carport-op-maat/