NLcar
Image default
Auto's en Motoren

Een Volvo laadpaal koop je natuurlijk hier

De Zweedse autofabrikant Volvo speelt in op de nieuwe trend in Nederland: het elektrisch opladen van auto’s. Maar hoe doet u dat op een veilige, geschikte en betaalbare manier? De perfecte oplossing hiervoor is een eigen laadpaal voor uw Volvo aan huis. Met een thuislaadstation kunt u direct tappen uit uw stopcontact. Bovendien is thuis laden veel goedkoper dan snelladen bij een station langs de snelweg, én het is beter voor de accu.

In eigen beheer

Bij het kopen van een thuislaadpaal, is aanpassing van het stroomnetwerk meestal niet nodig, omdat alle huidige modellen van Volvo geladen kunnen worden op 1 fase. Een specifieke laadpaal met fase en aantal ampères, behoort tot de mogelijkheden. Voor Volvo’s zijn er 2 modellen laadpalen op de markt. De goedkoopste is een standaardmodel laadpaal. Luxer is de uitgebreide Realcurrent laadpaal, waarmee u uw Volvo optimaal kunt laden, zonder dat u hiervan thuis hinder ondervindt. Verder zijn de oplaadpalen van Volvo standaard uitgerust met een type 2 stekker, die in Europa het meest gangbaar is. Houdt bij uw aankoop tevens rekening met het model van uw elektrische of hybride Volvo, zodat u de meest geschikte laadpaal heeft.

Geen dubbele investering

Laadpalen gaan doorgaans vele jaren mee, terwijl u over enkele jaren misschien al besluit om een andere elektrische auto aan te schaffen. Het zou zonde zijn te investeren in een laadpaal als deze niet meer of minder geschikt is voor uw nieuwe Volvo. Wij adviseren daarom niet te kiezen voor een laadpaal die specifiek past op uw huidige model. Denk slim en denk aan de toekomst door te gaan voor een 22kW laadpaal met load balancing, die kan laden over 3-fase met maximaal 32A. Deze laadpaal garandeert laden op maximale snelheid als er goedkope zonne-energie aanwezig is. Wanneer de kookplaat, oven of warmtepomp aanspringt, kunt u bij dit type laadpaal zelfs de laadsnelheid automatisch terug laten lopen.

Succes verzekerd

Bestelt u een laadpaal bij Accu-Machine, dan weet u dat u zeker goed zit. Hier zijn alle laadpalen voorzien van het CE-keurmerk en dus optimaal veilig. Overigens vindt u bij ons de meest aantrekkelijk geprijsde laadpalen. Bestelt u voor 17:00 uur, dan wordt de laadpaal de volgende werkdag al bij u geleverd, aangezien wij alle typen laadpalen op voorraad hebben. En woont u in Nederland, dan is verzending vanaf €200,- gratis. Onze klantenservice staat graag voor u klaar als u nog vragen heeft. Neem vandaag nog contact op met Accu-Machine en laat uw privé oplaadstation werkelijkheid worden.

https://www.accu-machine.nl/laadpalen/per-automerk/laadpaal-voor-volvo/