NLcar
Image default
Hobby en vrije tijd

Een kleine rubberboot kopen bij deze professional

Heeft u altijd al een bootje willen hebben waarmee u wanneer u wilt een dagje het water op kunt? Maar denkt u dat u het nergens kwijt kunt omdat u geen (grote) opbergruimte heeft? Of wilt u geen tienduizenden euro’s investeren in een groot vaartuig? Klop dan aan bij Alblas Watersport in Sliedrecht. Bij hen kunt u een kleine, professionele rubberboot kopen die weinig ruimte inneemt in uw berging. U kiest bij hen zelfs uit exemplaren die u leeg kunt laten lopen voor ultieme efficiëntie bij het opbergen. U pompt het dan eenvoudig zelf op als u het weer wilt gebruiken.

Weinig moeite en toch het plezier van een eigen bootje

Met een kleine rubberboot verdwijnen alle problemen waarmee u geconfronteerd wordt met een grote privéboot. U kunt gewoon overal aanmeren zonder dat u de waterweg blokkeert, u hoeft geen havenplaats te huren en het vereist veel minder onderhoud. Bovendien is er een aanzienlijk prijsverschil. Er zijn zelfs opvouwbare exemplaren beschikbaar die dus zo min mogelijk ruimte innemen in uw berging. In de ZAR Mini RIB-serie zijn alle bootjes zonder zitplaatsen met rugleuningen opvouwbaar. U kunt die leeg laten lopen wanneer u er geen gebruik van maakt, zodat u hem niet buiten hoeft te laten liggen en u niet uw hele berging kwijt bent als de boot binnen staat. Als u dan zin heeft om een dagje het water op te gaan, kunt u de boot weer opblazen. Wilt u een rubberboot kopen die niet te veel kost? Bekijk dan hun occasions. Die zijn alsnog van uitstekende kwaliteit, maar ze zijn iets voordeliger dan een gloednieuw model.

Bestel uw bootje

Wilt geen tienduizenden euro’s investeren in een boot, maar zoekt u wel een bootje voor eigen gebruik? Dan kunt u een kleine, stevige rubberboot kopen bij Alblas Watersport. Kies uit verschillende uitvoeringen die variëren in voorzieningen en afmetingen en koop het model dat aan al uw eisen voldoet.

https://www.alblaswatersport.nl/rubberboot-kopen/