NLcar
Image default
Auto's en Motoren

De rubberen automat doet goed zijn werk

Met een handige rubberen automat zorg je ervoor dat je auto goed schoon en netjes blijft. Helaas is het niet altijd mogelijk om een auto netjes te houden. Zeker niet wanneer je een auto gebruikt als een bedrijfswagen merk je dat er al snel veel vuil en viezigheid wordt verzameld in een wagen. Denk aan modder en verfvlekken en natte schoenen waarmee je de auto in stapt. Met de rubberen automat kan je ervoor zorgen dat je een wat nettere auto houdt die je ook gemakkelijk kunt schoonmaken wanneer je toch een keer te maken krijgt met vuil of water. De rubberen automat wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw auto, maar voor de meeste wagens zijn de matten al helemaal op maat beschikbaar. Deze worden namelijk gemaakt op het model van het soort auto dat je rijdt. Rijd je een Volkswagen Polo bijvoorbeeld, dan zijn de matten allemaal al klaar en kan je die direct bestellen. Heb je een wagen die niet in het assortiment van de rubberen automat staat? Dan kan je doorgeven welk model je hebt en worden de matten voor je op maat gemaakt en geleverd. 

Voordeel van de rubberen automat

Het voordeel van de rubberen automat is dat deze een perfecte pasvorm heeft, wat ervoor zorgt dat het een mooie uitstraling geeft aan je auto, maar daarnaast ook zorgt dat er geen vuil onder de matten terecht kan komen. Ook heeft dat te maken met de hoog opstaande randen van de rubberen automat. Deze houden al het vuil en vocht dat op de mat terecht komt tegen, waardoor dit niet toch nog even onder de mat kan komen. Hierdoor zal je zien dat de auto al een stuk netter blijft. 

Twee elementen

Daarnaast nemen de matten het water en het vuil überhaupt niet in zich op, omdat er een afstotende werking van deze twee elementen in de mat verwerkt zit. Je hebt hier dus helemaal geen last van wanneer je een rubberen automat in je auto hebt liggen. Ook kan je deze matten gemakkelijk schoonmaken en heb je niet te maken met het stof wat helemaal vies wordt.