NLcar
Image default
Vervoer en transport

De kipper aanhanger van HAPERT

Een kipper aanhanger is een aanhangwagen die is uitgevoerd met een hydraulisch kantelbare laadbak. Hierdoor kan je met ladingen zoals puin en zand gemakkelijk en snel lossen met een kipper aanhanger. Dit zorgt er voor dat de kipper zeer populair is onder bouwvakkers en hoveniers.

HAPERT Aanhangwagens is een Nederlands merk dat sinds de jaren 60 aanhangwagens van zeer hoge kwaliteit maakt. De aanhangers van HAPERT onderscheiden zich van andere merken door de uitmuntende betrouwbaarheid en robuustheid. De kipper aanhangwagen mag uiteraard niet ontbreken aan het brede assortiment van de aanhangwagenbouwer. HAPERT maakt de kipper aanhanger onder de naam HAPERT Cobalt.

De Cobart van het merk HAPERT wordt gemaakt in een 1-assige, 2-assige en 3-assige uitvoering. De HAPERT Cobalt heeft een maximaal bruto laadvermogen van 1350 tot 3500 kilogram. Deze HAPERT kipper is hydraulisch kantelbaar in 2 varianten, namelijk de achterwaarts kantelbare variant (de Cobalt HB) en de 3-zijdig kantelbare variant (de HAPERT Cobalt HM). Deze driezijdige variant kan kanetelen naar rechts, links en naar achteren.

Doordat de HAPERT Cobalt een kipper aanhanger is, is deze in wezen voorzien van 2 chassis. De chassis van de HAPERT Cobalt zijn volledig gelast. Ook zijn de chassis volbad gegalvaniseerd. Om het blinde vertrouwen in haar producten uit te spreken biedt HAPERT 10 jaar chassisgarantie op deze aanhangwagen en 2 jaar garantie op de gehele aanhangwagen.

Standaard wordt de HAPERT kipper geleverd met een robuuste hydraulische 3-traps cilinder. Deze cilinder is voorzien van een handpomp. De HAPERT Cobalt is ook uitgerust met een U-aanleg waar oprijbalken aan bevestigd kunnen worden. Verder is de HAPERT kipper voorzien van bordscharnieren waaraan je een ladingnet kan bevestigen.

De verlichting van deze kipper aanhangwagen is geïntegreerd in de lichtbak. Ook is de aanhanger voorzien van 4 uitneembare hoekrongen. De rondom neerklapbare aluminium wanden zijn voorzien van ingebouwde sluitingen en hebben een hoogte van 30 centimeter.

De HAPERT Cobalt is dus standaard zeer compleet uitgerust. Deze kipper aanhanger is echter ook leverbaar met veel extra’s zoals een voorrek, loofrekken, een oprijpakket en aluminium opzetborden. Andere extra waarmee deze aanhanger uit te rusten is zijn achterborden die boven en onder scharnierend zijn, LED verlichting, borden met een hoogte van 40 centimeter, een afstandsbediening, elektrische 12 volt bediening voor de hydraulische pomp en een nood handpomp.

Voor de HAPERT kipper is ook allerlei accessoires verkrijgbaar. Zo kan je voor deze aanhangwagen achterlamp afscherming, steunpoten, een voorrek, vlakzeil en een bindhaakset bestellen.

Sinds de oprichting in de jaren 60 is HAPERT Aanhangwagens uitgegroeid tot marktleider in de Benelux. In Duitsland is HAPERT Aanhangwagens in de afgelopen decennia enorm gegroeid. Ook heeft het bedrijf in dit land een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd. Wanneer je op zoek bent naar een robuuste en betrouwbare aanhangwagen is HAPERT Aanhangwagens de juiste keuze.