NLcar
Image default
Auto's en Motoren

De apk Hengelo laten uitvoeren door vakmensen

Het is weer zo ver, de 4 jaren zijn voorbij en de auto waar je in rijdt moet weggebracht worden voor een apk keuring. Het is verplicht om de keuring te doen, anders mag je niet verder rijden in het verkeer. Bij apk Hengelo kan je jouw voertuig dan wegbrengen zodat de keuring snel en professioneel kan worden uitgevoerd. De vakmensen die hier werkzaam zijn beschikken over alle informatie en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van een goede apk Hengelo. De auto wordt geheel doorgelicht en indien het nodig is zal er een reparatie worden uitgevoerd. Dit wordt uiteraard altijd eerst besproken met de klant en de eigenraar van de auto, zodat hier geen beslissingen in worden genomen zonder weten van de klant. 

Klantvriendelijke communicatie

Soms is het bij een apk Hengelo wel  nodig om een reparatie uit te voeren omdat de auto anders niet voldoet aan de eisen die er worden gesteld aan een auto om op een veilige manier de weg op te kunnen. Wanneer de apk Hengelo is uitgevoerd weet je zeker dat je auto voldoet aan alle wettelijke verplichtingen om deel te mogen nemen aan het verkeer. De auto is geheel veilig om te rijden. Er wordt op een klantvriendelijke manier gecontacteerd met de klant en alle zaken worden goed besproken. 

Scherp tarief en een rapport

Er wordt door de apk Hengelo een zeer scherp tarief gehanteerd en daarnaast wordt er ook  nog een rapport opgesteld, waar je precies in kunt zien waar de auto allemaal aan voldoet en in welke staat alle onderdelen van de auto zijn. Zo weet je ook  goed waar je rekening mee moet  houden tijdens het rijden en eventuele kosten die over een periode zullen gaan komen. Met het rapport van de apk Hengelo heb je hier een goed beeld van.